Volksuniversiteit
Het is op verschillende manieren mogelijk om de Russische taal te leren. Je kan dit klassikaal doen op een volksuniversiteit of individueel en/of in groepsverband op een zelf te bepalen plek.

Taalcoaching
Ook behoort taalcoaching gericht op de goede uitspraak voor zangers, zangstudenten en koren tot de mogelijkheden.

Skype-cursussen
Wilt u Russisch leren, maar woont u niet in een stad waar een cursus gegeven wordt? Geen probleem! De nieuwe weg naar individueel taalonderwijs zijn de cursussen via het chatprogramma Skype.

In Company Trainingen
Uw bedrijf doet zaken met Rusland of andere Russischtalige landen. Het lijkt u handig om Russisch te leren om met uw klanten te kunnen communiceren. U weet hoe belangrijk het is om kennis van de cultuur van uw klanten te hebben.
Met dit in gedachten en met uw eigen doelstellingen creƫren we een cursus op maat voor u. Geen doorsnee training, maar een cursus gespitst op uw behoeftes en de branche van uw bedrijf.

Examentraining Russisch voor het International Certificaat
U hebt een international erkend attest nodig om uw kennis van het Russisch te bewijzen? Een keer per jaar kunt examens Russisch afleggen in Rotterdam op alle niveaus van A1 tot C2
In deze examentraining oefen je tijdens de bijeenkomsten met veel voorbeeldexamens in de vijf vaardigheden van het examen.